Розпочати розмову

Як повернути стандартні налаштування Ajax Hub?

Натисніть кнопку ввімкнення у ввімкненого хабу на 30 секунд, поки лого не почне миготіти червоним. У цей час буде видалено всі підключені датчики, налаштування кімнат і користувачів. Профілі користувачів залишаться підключеними до системи.

Вибрати файли або перетягніть файли