Hub 2

Bedieningspaneel met ondersteuning voor Jeweller en Wings (2 x 2G/3G/LTE-simkaarten, ethernet)

FAQ

Hub (2G) Jeweller en Hub (4G) Jeweller hebben dezelfde technische kenmerken en instellingen, maar verschillen alleen op de volgende punten:

Hub (2G) Jeweller Hub (4G) Jeweller
Mobiele banden 2G 4G (LTE)
Soorten meldingen Push
Sms
Oproepen
Push
Sms
USSD-codes
Toegangscodes voor bediendeel
Compatibel met KeyPad Plus Jeweller

Hub (4G) Jeweller ondersteunt geen mobiele 2G- en 3G-kanalen.

Lees meer

Gekopieerd

Aan één space kunt u toevoegen:

• maximaal 200 gebruikers;
  • maximaal 50 ruimtes;
  • maximaal 25 beveiligingsgroepen.
Gekopieerd

Nee, u heeft een Ajax hub nodig om een systeem te verbinden met bewakingssoftware.

Andere functies zijn niet afhankelijk van het toevoegen van een hub aan de space, zoals de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

U kunt een onbeperkt aantal slimme sloten van Yale toevoegen aan één space.

Gekopieerd

Er kan slechts één hub worden toegevoegd aan één space.

Gekopieerd

Nee, u hoeft alleen uw app bij te werken:

De functies blijven hetzelfde, inclusief de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

Space is een virtuele entiteit waar verschillende zelfstandige apparaten die zich op hetzelfde fysieke object bevinden, samenkomen. Om een space aan te maken, heeft een gebruiker geen Ajax-hub nodig. Apparaten worden aan een systeem toegevoegd op basis van de behoeften van de locatie.

U kunt een hub met detectoren, alleen een NVR met camera’s, alleen Ajax-camera’s, en slimme sloten toevoegen of al deze combineren in één systeem.

Space biedt u de flexibiliteit om het systeem aan te passen aan de specifieke behoeften van de locatie.

Gekopieerd

Hub 2 (2G) Jeweller is een intelligent bedieningspaneel voor beveiligingssystemen met fotoverificatie van alarmen.

Verschillen tussen de hubs:

Hub (2G) Jeweller Hub (4G) Jeweller Hub Plus Jeweller Hub 2 (2G) Jeweller Hub 2 (4G) Jeweller Hub 2 Plus Jeweller Hub Hybrid (2G) Hub Hybrid (4G)
Communicatietechnologie Jeweller Jeweller Jeweller

Jeweller

Wings

Jeweller

Wings

Jeweller

Wings

Fibra

Jeweller

Wings

Fibra

Jeweller

Wings

Fotoverificatie Nee Nee Nee Ja Ja Ja Ja Ja
Communicatiekanalen

2G 1×SIM

Ethernet

4G (LTE) 1×SIM

Ethernet

2G/3G 2×SIM

Ethernet

Wifi

2G 2×SIM

Ethernet

2G/3G/4G(LTE) 2×SIM

Ethernet

2G/3G/4G(LTE) 2×SIM

Ethernet

Wifi

2G 2×SIM

Ethernet

2G/3G/4G(LTE) 2×SIM

Ethernet

Levensduur van de reservebatterij Maximaal 15 uur Maximaal 15 uur Maximaal 16 uur Maximaal 16 uur Maximaal 14 uur Maximaal 15 uur Maximaal 60 uur Maximaal 60 uur

U kunt hier hubs vergelijken op basis van meer functies.

Zo configureert u een Ajax-systeem volgens de EN 50131-vereisten

Aanbevolen instellingen voor uw firewall

Wat is de integriteitscontrole van het systeem