Aanbevolen instellingen voor uw firewall

Bijgewerkt op

Elke nieuwe versie van OS Malevich bevat specifieke vernieuwingen en vereist aanpassingen van onze partners en installateurs. Het is essentieel om alle aanbevelingen voor de instellingen in acht te nemen voordat het besturingssysteem wordt vrijgegeven. Dit garandeert dat de hubs uitstekend blijven functioneren.

Hoe zorgt u ervoor dat de hub een constante verbinding heeft met Ajax Cloud

Voor de partners en installateurs die een firewall of simkaarten met beperkte APN-toegang gebruiken, is het van essentieel belang dat ze onderstaande lijst gebruiken om de Ajax Cloud-eindpunten toe te staan.

• hts-hubs.prod.ajax.systems
  • hts-hub.prod.ajax.systems

Als de firewall niet over de mogelijkheid beschikt om domeinnamen te whitelisten, sla dit punt dan over.

Hubs kunnen zonder DNS met Ajax Cloud verbonden worden. Het is echter wel aan te bevelen om een netwerk met een correct geconfigureerde DNS-server te gebruiken.

• 63.34.34.82
  • 63.32.200.183
  • 34.249.240.61
  • 52.57.175.225
  • 52.57.131.150
  • 178.62.38.104
  • 167.99.19.236
  • 157.230.78.73
  • 35.180.2.46

• 80
  • 2020
  • 5057
  • 5059
  • 1789

Volg alle aanbevelingen om een feilloze functionaliteit van de hub te waarborgen.