TurretCam

Bekabelde IP-beveiligingscamera

FAQ

U kunt een lege space 180 dagen gebruiken vanaf de datum waarop de space werd aangemaakt of vanaf de datum waarop het laatste apparaat werd verwijderd. Na deze periode wordt een lege space verwijderd.
Om te voorkomen dat de configuratie van de space verloren gaan, stuurt het systeem een melding na 173 dagen vanaf de datum waarop de space is aangemaakt of vanaf de datum waarop het laatste apparaat is verwijderd.
Het systeem zal de lege space verwijderen, zelfs als het is ingeschakeld. Een gebruiker kan de lege space alleen verwijderen als het systeem is uitgeschakeld. Wanneer de space wordt verwijderd (automatisch of handmatig), worden de gebeurtenissen ervan ook verwijderd.

Gekopieerd

U kunt een beperkt aantal lege spaces aanmaken en gebruiken. De Ajax-space is leeg wanneer er geen Ajax-hub, Ajax-camera, Ajax NVR, of slim slot van Yale is toegevoegd.

U kunt het volgende maken en gebruiken:

• 100 lege spaces als gebruiker,
  • 1000 lege spaces als PRO of bedrijf.

Als een space leeg is, kunt u deze niet inschakelen of de paniekknop gebruiken in Ajax-apps.

U kunt nog steeds een onbeperkt aantal space aanmaken en gebruiken met apparaten.

Gekopieerd

Nee, wanneer de space wordt verwijderd (handmatig of automatisch), worden de gebeurtenissen ook verwijderd. U kunt het niet herstellen.

Gekopieerd

U kunt een microSD-kaart met een geheugencapaciteit van 8 GB tot 256 GB installeren in Ajax TurretCam.

De geheugenkaart moet klasse 10 of sneller zijn. Door kaarten van klasse 10 te gebruiken voor videobewakingscamera’s heeft u een hoge overdrachtssnelheden, voldoende om video met hoge resolutie te verwerken zonder frames te verliezen. Een geheugenkaart met een capaciteit van 256 GB is voldoende voor 4 opnamecapaciteit bij standaardinstellingen.

De werkelijke grootte van opnames kan variëren afhankelijk van de instellingen voor videocodec, resolutie, framesnelheid, bitsnelheid, GOP-lengte (Group of Pictures) en VBR-kwaliteit (Variable Bit Rate).

De geheugenkaart is niet inbegrepen bij de complete cameraset. Daarnaast kan de camera zonder geheugenkaart werken via een NVR of zonder opname.

Gekopieerd

U kunt een microSD-kaart (Klasse 10) met een geheugencapaciteit van 8 GB tot 256 GB installeren in Ajax-camera’s. De geheugenkaart is niet inbegrepen bij de complete set van de camera. Het apparaat werkt bovendien ook zonder een geheugenkaart of via een NVR.

Gekopieerd

U kunt een opslagapparaat met een geheugencapaciteit van maximaal 16 TB (SATA-connectiviteit, formaat van 3,5″) in de NVR installeren. De harde schijf is niet inbegrepen in de NVR-set.

Gekopieerd

Aan één space kunt u toevoegen:

• maximaal 200 zelfstandige camera’s, inclusief camera’s van derden en Ajax-camera’s;
  • of maximaal 14 Ajax NVR’s met een totaal van 224 kanalen. Zowel een NVR met 8 of 16 kanalen kan worden gebruikt.

Elke Ajax-camera of NVR kan slechts aan één space worden toegevoegd.

Camera’s van derden hebben een Ajax-hub nodig om een verbinding te maken en kunnen alleen een RTSP-stream verzenden, ze hebben echter geen toegang tot het archief.

Gekopieerd

Nee, u hoeft alleen uw app bij te werken:

De functies blijven hetzelfde, inclusief de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

Space is een virtuele entiteit waar verschillende zelfstandige apparaten die zich op hetzelfde fysieke object bevinden, samenkomen. Om een space aan te maken, heeft een gebruiker geen Ajax-hub nodig. Apparaten worden aan een systeem toegevoegd op basis van de behoeften van de locatie.

U kunt een hub met detectoren, alleen een NVR met camera’s, alleen Ajax-camera’s, en slimme sloten toevoegen of al deze combineren in één systeem.

Space biedt u de flexibiliteit om het systeem aan te passen aan de specifieke behoeften van de locatie.

Hoe configureer ik een space

Zo installeert u een Ajax-camera voor betere AI-herkenning