Nadat Hub (4G) Jeweller werd uitgebracht, veranderde de naam van de reguliere Hub Jeweller naar Hub (2G) Jeweller. U kunt hier meer lezen over de verschillen tussen Hub (2G) Jeweller en Hub (4G) Jeweller.

Gekopieerd

Hub (2G) Jeweller en Hub (4G) Jeweller hebben dezelfde technische kenmerken en instellingen, maar verschillen alleen op de volgende punten:

Hub (2G) Jeweller Hub (4G) Jeweller
Mobiele banden 2G 4G (LTE)
Soorten meldingen Push
Sms
Oproepen
Push
Sms
USSD-codes
Toegangscodes voor bediendeel
Compatibel met KeyPad Plus Jeweller

Hub (4G) Jeweller ondersteunt geen mobiele 2G- en 3G-kanalen.

Lees meer

Gekopieerd

Aan één space kunt u toevoegen:

• maximaal 200 gebruikers;
  • maximaal 50 ruimtes;
  • maximaal 25 beveiligingsgroepen.
Gekopieerd

Nee, u heeft een Ajax hub nodig om een systeem te verbinden met bewakingssoftware.

Andere functies zijn niet afhankelijk van het toevoegen van een hub aan de space, zoals de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

U kunt een onbeperkt aantal slimme sloten van Yale toevoegen aan één space.

Gekopieerd

Er kan slechts één hub worden toegevoegd aan één space.

Gekopieerd

Nee, u hoeft alleen uw app bij te werken:

De functies blijven hetzelfde, inclusief de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

Space is een virtuele entiteit waar verschillende zelfstandige apparaten die zich op hetzelfde fysieke object bevinden, samenkomen. Om een space aan te maken, heeft een gebruiker geen Ajax-hub nodig. Apparaten worden aan een systeem toegevoegd op basis van de behoeften van de locatie.

U kunt een hub met detectoren, alleen een NVR met camera’s, alleen Ajax-camera’s, en slimme sloten toevoegen of al deze combineren in één systeem.

Space biedt u de flexibiliteit om het systeem aan te passen aan de specifieke behoeften van de locatie.