KeyPad TouchScreen

Draadloos bediendeel met touchscreen dat verificatie met smartphones, Pass, Tag, en codes ondersteunt

FAQ

KeyPad TouchScreen Fibra en KeyPad TouchScreen Jeweller thebben dezelfde functies en instellingen, maar ze hebben de volgende verschillen.

KeyPad TouchScreen Fibra KeyPad TouchScreen Jeweller
Verbinding Bekabeld Draadloos
Communicatietechnologie Fibra

Jeweller

Wings

Maximaal communicatiebereik Maximaal 2.000 meter¹ Maximaal 1.700 meter
Aantal persoonlijke codes² 50 200
Aantal dwangcodes² 50 200
Aantal codes voor niet-geregistreerde personen2 50 99
Voeding Gevoed door de Fibra-kabel, heeft oplaadbare reservebatterijen 2 × LTO AA 6 × AA-batterij
Externe voeding vereist voor firmware-update Nee Ja
¹ Bij gebruik van een U/UTP-getwist paar van cat. 5 kabel.
² Het aantal codes is afhankelijk van het hubmodel.

Uitgelichte artikelen

Zo werkt de Autorisatiebevestiging met een toegangscode