MotionProtect Outdoor Jeweller

Draadloze IR-bewegingsdetector voor gebruik binnens- en buitenshuis

FAQ

De led-indicatie kan worden uitgeschakeld in de instellingen van het apparaat. De optie wordt ondersteund door alle Ajax-inbraakdetectoren met de volgende firmwareversies:

Model detector Firmwareversie
DoorProtect Jeweller
DoorProtect Plus Jeweller
GlassProtect Jeweller
MotionProtect Jeweller
MotionProtect Plus Jeweller
CombiProtect Jeweller
MotionProtect Outdoor Jeweller
5.55.0.0 en nieuwer
MotionProtect Curtain Jeweller 6.53.1.1 en nieuwer
Alle overige inbraakdetectoren alle firmwareversies
Gekopieerd

De firmwareversie kan worden gevonden in de statussen van apparaten in de Ajax-app.

1. Log in bij de Ajax-app.
  2. Selecteer de gewenste space in de lijst als u er meerdere heeft of als u een PRO app gebruikt.
  3. Ga naar het menu Apparaten .
  4. Selecteer een apparaat uit de lijst. De informatie over de firmwareversie staat onderaan het statusscherm.
Gekopieerd

Wanneer de modus Altijd actief is ingeschakeld, is de detector voortdurend ingeschakeld en detecteert het beweging, waardoor een alarm wordt geactiveerd.

Om de modus Altijd actief in te schakelen, in de Ajax-app:

1. Selecteer de gewenste space als u er meerdere heeft of als u de PRO-app gebruikt.
  2. Ga naar het tabblad Apparaten .
  3. Selecteer een detector.
  4. Ga naar Instellingen ervan.
  5. Activeer de functie Altijd actief.
  6. Klik op Terug om de nieuwe instellingen op te slaan.
Ajax mobil applications