Alle nieuwe functies van de OS Malevich-updates

Bijgewerkt op

OS Malevich is een real-time besturingssysteem dat de werking van de bedieningspanelen en signaalversterkers van Ajax beveiligingssystemen beheert.

OS Malevich wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies voor PRO- en eindgebruikers. Dit artikel bevat alle updates van OS Malevich met de omschrijving van de nieuwe functie die ze hebben toegevoegd aan het systeem.

OS Malevich 2.20

Begin release: maart 2024

Batterijbesparende modus* voor hubs die tijdelijk niet zijn aangesloten op een externe voeding (Hub → Instellingen → Service → Spaarstand batterij).

◇ Ondersteuning voor nieuwe functies en apparaten, die beschikbaar zullen zijn met de volgende release van de apps.

OS Malevich 2.19

Start release: januari 2024

Batterijbesparende modus* voor hubs die tijdelijk niet zijn aangesloten op een externe voeding (Hub → Instellingen → Service → Spaarstand batterij).

◇ Voor branddetectoren van de AC-lijn is een terugvalverbinding voor een gekoppeld brandalarm toegevoegd, waardoor het alarm kan worden doorgegeven, zelfs als apparaten de verbinding met een hub verliezen.

U kunt deze functie instellen in de instellingen van hub: Hub → Instellingen → Service → Branddetectoren instellingen.

◇ Voor bewegingsdetectoren met photo on demand-functie is ondersteuning toegevoegd voor foto volgens schema.

◇ Voor bekabelde apparaten die zijn aangesloten op integratiemodules, zijn nieuwe soorten alarmen en meldingen toegevoegd: glasbreuk, hoge en lage temperaturen, trillingen, maskering, dwangcode (opening).

◇ Ondersteuning voor nieuwe functies en apparaten, die beschikbaar zullen zijn met de komende release van apps.

* Deze functie is niet beschikbaar voor Hub 2 Plus Jeweller. Deze zal worden voorzien in toekomstige firmware-updates.

OS Malevich 2.18

Start release: november 2023

◇ Ondersteunt de nieuwe systeemapparaten en kleine updates voor betere prestatie.

◇ In de instellingen kunt u nu kiezen om de storingsteller van Rex 2 weer te geven in het tabblad Apparaten wanneer de verbinding met de hub via de radiokanalen verloren gaat.

OS Malevich 2.17

Start release:: oktober 2023

◇ Voor bediendelen zijn toegangscodes voor responsteams toegevoegd, deze worden alleen geactiveerd na een alarm en zijn alleen geldig voor een vooraf ingestelde periode. Beschikbaar in de PRO-apps.

KeyArm Zone is toegevoegd waarmee de ingeschakelde modus van het systeem kan worden omgeschakeld met een apparaat van derden dat is aangesloten op Transmitter of MultiTransmitter.

◇ In de hub-instellingen, in het menu Jeweller/Fibra, is een optie toegevoegd waardoor het detecteren van jamming kan worden gemeld met een alarm.

◇ De testresultaten van de zelftest van de branddetectoren worden nu doorgestuurd naar de meldkamer via de Contact ID en SIA-protocollen.

◇ De optie om geen alarm naar de meldkamer te sturen als het systeem uitgeschakeld werd tijdens de vertraging bij verzenden van alarm (PRO-apps → Instellingen → Service → In-/uitschakelen).

◇ Ondersteuning voor de nieuwe systeemapparaten.

OS Malevich 2.16

Start release: juli 2023

◇ Ondersteuning voor de nieuwe systeemapparaten, inclusief de Superior-productlijn.

◇ Bijgewerkte instellingen voor vertragingen bij binnenkomst/vertrek. Het is nu bij elk beveiligingsapparaat mogelijk om de bedieningsmodus van het apparaat in te stellen bij een alarm: direct alarm, alarm nadat vertraging bij binnenkomst/vertrek eindigt, na de vertragingen van andere detectoren.

◇ Voor Hub Hybrid is ondersteuning en het verbinden van lijnen via een ringtopologie toegevoegd. De ringverbinding gebruikt twee lijnuitgangen van de hub en beschermt de Fibra-lijn fysiek. In het geval van een breuk in de ring wordt geen enkel apparaat uitgeschakeld: de verbinding vormt twee aparte lijnen die gewoon blijven werken en gebeurtenissen van aangesloten apparaten naar de hub blijven verzenden. Tegelijkertijd ontvangen een beveiligingsbedrijf en gebruikers een melding van de lijnbreuk.

◇ In de meldkamer instellingen van hubs die gebruik maken van een directe SIA-verbinding is de mogelijkheid toegevoegd om een uniek IP-adres in te stellen voor elk alarmkanaal. Om de hub-instellingen in de Ajax-apps te configureren: Hub → Instellingen → Meldkamer → Eén IP-adres voor alle alarmkanalen. Als de optie is uitgeschakeld, kan de gebruiker de primaire en secundaire IP-adressen voor de alarmkanalen opgeven.

◇ Toezichtfunctie voor Button Jeweller, Button S Jeweller. Het systeem controleert dagelijks de batterijstatus van de knop.

◇ Andere kleine correcties en verbeteringen.

OS Malevich 2.15.4

Start release: november 2023

◇ Deze OS Malevich-versie biedt ondersteuning voor FireProtect 2 RB (Heat / Smoke / CO) Jeweller en FireProtect 2 RB (Heat / Smoke) Jeweller-detectoren.

OS Malevich 2.15.2

Start release: juni 2023

◇ Alle systeemgebruikers kunnen nu via de hubinstellingen de Detectiezonetest uit te voeren.

◇ De mogelijkheid om apparaten eenmalig te deactiveren totdat het systeem is uitgeschakeld.

◇ Ondersteuning voor de nieuwe apparaten van het beveiligingssysteem.

◇ Deze versie van OS Malevich levert systeemstabiliteit en ondersteuning voor alle functies van het beveiligingssysteem.

OS Malevich 2.15

Start release: april 2023

◇ Ondersteuning voor de nieuwe apparaten van het beveiligingssysteem.

◇ We hebben voor LifeQuality ondersteuning van grafieken toegevoegd waarin u het verschil in de luchtkwaliteitswaarden kunt zien. Let op: alleen metingen die zijn opgenomen na de hub-updates van versie 2.15 worden in de grafieken weergegeven.

◇ Geluidsindicatie voor bediendelen volgens de UL-certificeringsvereisten. Als alles correct is ingesteld, laten de bediendelen een pieptoon horen om de gebruikers in te lichten wanneer de batterij van een apparaat in het systeem of van de apparaten die momenteel offline zijn, bijna leeg is.

Zo zet u de functie aan in de hubinstellingen van een PRO-app: Hub → Instellingen → Service → Geluiden en meldingen.

De functie is alleen beschikbaar voor de bediendelen met de nieuwste firmwareversies.

◇ Het nieuwe type pushmeldingen in de Gebruikersinstellingen (Hub → Instellingen → Gebruikers → Gebruikersnaam → Instellingen voor meldingen). U kunt nu instellen of de gebruiker pushmeldingen ontvangt wanneer automatiseringsapparatuur in werking treedt en meldingen ontvangt over schommelingen in de waarden van de luchtkwaliteit.

◇ Bij de meldingen van de automatiseringsapparaten hebben we de informatie over de activeringsreden toegevoegd. Het apparaat wordt in-/uitgeschakeld:

• door de gebruiker in de app;
  • volgens scenario;
  • door de gebruiker die op de apparaatknop drukt.

Nieuwe meldingen worden momenteel niet ondersteund in de PRO Desktop-app.

◇ Andere kleine correcties en verbeteringen.

◇ Deze versie van OS Malevich levert systeemstabiliteit en ondersteuning voor alle functies van het beveiligingssysteem.

OS Malevich 2.14

Start release: november 2022

◇ Scenario’s op basis van temperatuurswijziging. U kunt nu in de instellingen van het automatiseringsapparaat de reactie op een door andere systeemdetectoren gemeten temperatuurswijziging instellen (inschakelen, uitschakelen, status wijzigen).

◇ Nieuwe ondersteuning voor apparaten van het beveiligingssysteem.

◇ Bugfixes voor het gebruik van toetsenbord toegangscode’s als de Groepsmodus staat ingeschakeld.

◇ Deze versie van OS Malevich levert systeemstabiliteit en ondersteuning voor alle functies van de beveiligingssystemen.

OS Malevich 2.13.1

Start release: juli 2022

Toegangscodes voor bediendeel om het systeem in- of uit te schakelen. U kunt zulke codes maken in de hub instellingen voor tijdelijke gebruikers van het systeem of voor gebruikers zonder account. Eén code kan voor alle bediendelen binnen het systeem gebruikt worden en u en het beveiligingsbedrijf weten altijd welke code gebruikt is en wanneer deze gebruikt is.

◇ Nu kan de via ethernet aangesloten tweede generatie signaalversterker en de daaraan gekoppelde apparaten tijdens de gegevensimport naar een nieuwe hub worden overgezet, zelfs als de verbinding via Jeweller instabiel is.

◇ Deze versie van OS Malevich levert systeemstabiliteit en ondersteuning voor alle functies van de beveiligingssystemen.

OS Malevich 2.13

Start release: mei 2022

Ethernet als extra communicatiekanaal voor de signaalversterkers van de tweede generatie.

Nieuw privacymenu in de hubinstellingen en een Privacy Manager-functie voor hubbeheerders.

Nieuwe ondersteuning voor apparaten van beveiligingssystemen. We brengen u op de hoogte zodra ze te koop zijn.

Nieuw privacymenu in de hubinstellingen en een Privacy Manager-functie voor hubbeheerders. Met deze twee functies kunt u de toegang van systeemgebruikers tot streams van bewakingscamera’s beheren.

Nieuwe ondersteuning voor apparaten van beveiligingssystemen. We brengen u op de hoogte zodra ze te koop zijn.

OS Malevich 2.12.1

Start release: december 2021

◇ Bel (piept bij openen) – een geluid die aan het systeem gekoppelde sirenes laten horen als er een deur wordt geopend. Bel waarschuwt de mensen binnen dat er iemand het huis is binnengekomen of heeft verlaten. De optie werkt alleen bij uitgeschakelde systemen en apparaten die niet in de Altijd Actief-modus staan. Om Bel in te stellen, schakelt u de bijbehorende instelling voor zowel sirenes en openingsdetectoren in.

Bel is beschikbaar voor binnensirenes vanaf versie 5.55.1.0 en voor buitensirenes vanaf versie 3.73.1.0.

◇ Andere kleine correcties en verbeteringen.

OS Malevich 2.12

Start release: september 2021

◇ Ondersteuning van nieuwe apparaten van het Ajax beveiligingssysteem:

◇ Stille modus voor sirenes – flexibele aanpassing voor sirenesignalen in Night Mode. Om deze functie te gebruiken, ga naar sirene-instellingen en selecteer Pieptooninstellingen.

◇ Bel (piept bij openen) – een geluid die aan het systeem gekoppelde sirenes laten horen als er een deur wordt geopend. Chime waarschuwt de mensen binnen dat er iemand het huis is binnengekomen of heeft verlaten. De optie werkt alleen bij uitgeschakelde systemen en apparaten die niet in de Altijd Actief-modus staan. Om Bel in te stellen, schakelt u de bijbehorende instelling voor zowel sirenes en openingsdetectoren in.

Bel is beschikbaar voor HomeSiren vanaf versies 5.55.1.0 en nieuwer. Momenteel ondersteunt de StreetSiren en StreetSiren DoubleDeck de Belfunctie niet.

◇ Beperking van de rechten op het uitschakelen van onderling gekoppelde alarmen – met de nieuwe functie Brandalarmsysteem voor woningen kunnen gebruikers de doorschakeling van alarmen uitstellen en het onderling gekoppelde alarm alleen uitschakelen in groepen waarvoor zij toegangsrechten hebben.

Schakel de functie in bij de hub-instellingen: Hub → Instellingen → Service → Branddetectoren instellingen → Brandalarmsysteem.

◇ Bijgewerkt besturingsalgoritme voor meldingen over verbroken serververbinding. U kunt kiezen of u meldingen over de verbroken hub-serververbinding wilt ontvangen via de geselecteerde communicatiekanalen: Ethernet, mobiel, wifi.

Om de bijbehorende meldingen aan te passen, gaat u naar de hub-instellingen: Service → Serververbinding.

◇ Andere kleine correcties en verbeteringen.

◇ Flexibele aanpassingen van de sirenesignalen in Night Mode. Om deze functie te gebruiken, ga naar sirene-instellingen en selecteer Pieptooninstellingen.

◇ Bijgewerkt besturingsalgoritme voor meldingen over verbroken serververbinding. U kunt kiezen of u meldingen over de verbroken hub-serververbinding wilt ontvangen via de geselecteerde communicatiekanalen: Ethernet, mobiel, wifi.

Om de bijbehorende meldingen aan te passen, gaat u naar de hub-instellingen: Service → Serververbinding.

◇ Andere kleine correcties en verbeteringen.

OS Malevich 2.11

Start release: april 2021

◇ Ondersteuning van nieuwe apparaten van het Ajax beveiligingssysteem:

◇ Aangepast werkingsalgoritme voor pulsdetectoren die verbonden zijn met MultiTransmitter. Pulsdetectoralarmen worden op dit moment niet weergegeven als storingen in Ajax-apps wanneer het beveiligingssysteem is uitgeschakeld.

◇ Aangepast werkingsalgoritme voor pulsdetectoren die verbonden zijn met MultiTransmitter. Pulsdetectoralarmen worden op dit moment niet weergegeven als storingen in Ajax-apps wanneer het beveiligingssysteem is uitgeschakeld.

OS Malevich 2.10

Start release: november 2020

◇ Inschakelen in twee fasen. Deze functie splitst het inschakelingsproces van het alarm op in twee fasen: initiatie en voltooiing.

De gebruiker kan de inschakeling van een alarm initiëren met een controleapparaat. Het systeem wordt ingeschakeld door het apparaat te activeren dat als Tweede-fase-apparaat ingesteld staat. Bijvoorbeeld bij het sluiten van een deur waarop DoorProtect is geïnstalleerd. Gebruikers kunnen ook op afstand het alarm inschakelen met de Ajax-app. Het systeem wordt ingeschakeld als er geen detectoren zijn geactiveerd binnen de ingestelde tijd.

U vindt deze functie in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen — Service — Proces voor in- / uitschakelen).

◇ Een alarmherstel verzenden naar een ARC. Deze functie maakt het mogelijk om in te stellen wanneer de hub de herstelcode naar een meldkamer stuurt. Er zijn twee opties: bij het herstellen of bij het inschakelen van het alarm.

De functie kan worden ingesteld bij de parameters van de meldkamer (Hub — Instellingen — Meldkamer — Alarm herstellen op PAC).

◇ Alarm verificatie. Het systeem stuurt een aparte alarmbevestiging naar een meldkamer als er binnen de opgegeven tijd meerdere geselecteerde apparaten zijn geactiveerd.

Het systeem stuurt een aparte alarmbevestiging naar een meldkamer als er binnen de opgegeven tijd meerdere geselecteerde apparaten zijn geactiveerd.

◇ Herstel na alarm. Deze functie staat niet toe dat het systeem wordt ingeschakeld als er recentelijk een alarm is geactiveerd. Als het systeem toch moet worden ingeschakeld, moet het laatste alarm worden hersteld door een daarvoor bevoegde gebruiker (PRO of beheerder). De soorten alarmen die moeten worden hersteld, worden ingesteld tijdens de configuratie van de functie.

U vindt deze functie in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen — Service — Herstel na alarm).

De rechten om een systeemherstel uit te voeren worden voor elke gebruiker afzonderlijk geconfigureerd (Hub — Instellingen — Gebruikers —Gebruikersinstellingen – Herstellen na alarm).

◇ Selectieve systeemintegriteitscontrole. De beheerder of de PRO-gebruiker kan kiezen welke statussen van de hub worden opgenomen in de integriteitscontrole voordat het systeem wordt ingeschakeld.

U vindt deze functie in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen — Service — Integriteitscontrole van het systeem).

◇ Vertraging alarmtransmissie. Met deze functie kunt u, als het beveiligingssysteem nog niet is uitgeschakeld, het verzenden van een alarm uitstellen na het aflopen van de ingangsvertraging.

Houd er rekening mee dat omwille van de PD 6662:2017-richtlijnen het systeem alleen uitgeschakeld kan worden met een KeyPad als er al een alarm is verzonden. Schakel de optie Uitschakelen met toetsenbordin als u het systeem wilt kunnen uitschakelen voordat er een alarm wordt verzonden.

Deze functie kunt u aanpassen in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen — Service — Proces voor in- / uitschakelen).

◇ Apparaten automatische deactivering. Deze functie is ontworpen om meldingen van detectoren te negeren na een bepaald aantal alarmen, of als hij niet binnen een bepaalde tijd naar de oorspronkelijke status is teruggekeerd. De timer geldt alleen voor bistabiele detectoren (bijv. DoorProtect, LeaksProtect).

U vindt deze functie in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen — Service — Apparaten automatische deactivering).

◇ Indicatie na alarm. Als deze functie actief is, knipperen de sirenes om de paar seconden twee keer voordat ze worden uitgeschakeld als het systeem een alarm detecteert.

In de instellingen kunt u de soorten alarmen waar de sirenes een melding van geven configureren: bevestigde alarmen, onbevestigde alarmen of het openen van het deksel. Houd er rekening mee dat de na-alarmmelding van een sirene niet werkt voor detectoren met de modus “Altijd actief”.

U vindt deze functie in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen —Service — Sirenes instellingen).

◇ Vertraging voor het onderling verbonden FireProtect-alarm. Met deze functie kan de gebruiker het alarm van andere branddetectoren 1 tot 5 minuten uitstellen. Het alarmsignaal wordt tijdens deze tijdsperiode niet doorgegeven aan de meldkamer.

Als u het onderling verbonden alarm wilt uitstellen, kunt u in de app op het logo van de geactiveerde detector klikken of u kunt Button, KeyPad Plus en KeyPad gebruiken met de juiste instellingen.

U vindt deze functie in de service-instellingen van de hub (Hub — Instellingen — Service — Instellingen voor branddetectoren).

◇ De status van het automatiseringsapparaat omschakelen met een Button-scenario. Als de gebruiker een scenario maakt voor de aansturing van Relay/Socket/WallSwitch via Button, kunnen ze niet alleen de specifieke actie In- en uitschakelen kiezen, maar ook de status van de contacten instellen om naar het tegenovergestelde te schakelen.

Er wordt dan een scenario gemaakt in de Button-instellingen.

◇ Nieuwe sms-talen: Bulgaars, Kroatisch, Hongaars, Macedonisch, Roemeens, Servisch en Sloveens.

OS Malevich 2.9

Start release: augustus 2020

◇ Ondersteuning voor nieuwe apparatuur toegevoegd: Hub 2 Plus, StreetSiren DoubleDeck, MultiTransmitter.

◇ Mogelijkheid om de oude hub naadloos te vervangen door een nieuwe. Geen nieuwe configuratie nodig, gebruikers en apparaten kunnen zo worden toegevoegd.

Als u de functie wilt gebruiken, gaat u naar het menu Gegevens importeren in de instellingen van de nieuwe hub. Voor de gegevensoverdracht moeten beide hubs een versie van OS Malevich hebben die niet ouder is dan 2.9.

◇ Functie voor tijdelijk uitschakelen van apparaten. Een beschadigd of onjuist geïnstalleerd apparaat dat gebruikers en beveiligingsbedrijven lastig valt met valse meldingen kan uit het systeem worden verwijderd, zonder dat het apparaat en de instellingen worden gewist. Het nieuwe menu Tijdelijke uitschakeling is beschikbaar in de apparaatinstellingen.

◇ Pulsmodus voor Socket en WallSwitch: wanneer de status van het contact verandert voor de tijd die aangegeven is in de instellingen en dan terugkeert naar de uitgangspositie.

De pulsduur van Relay, WallSwitch en Socket kan variëren van 0,5 tot 255 seconden. U kunt ook de beginstatus van de contacten configureren – normaal gesloten of open (NC/NO).

Zo kunt u de puls aanpassen aan de taak van het automatiseringsapparaat. De pulsmodus is beschikbaar in de instellingen van apparaten met de firmwareversie 5.54.1.0 of nieuwer.

◇ Instelbare alarmtypes voor Button en Transmitter. Het alarmtype bepaalt de tekst van de melding in de applicaties en de gebeurteniscode die aan de bewakingssoftware van het beveiligingsbedrijf wordt doorgegeven. Er zijn vijf alarmtypes beschikbaar die u kunt aanpassen: inbraak, brand, medisch, paniekknop, gaslek. Het alarmtype wordt ingesteld via de instellingen van het apparaat.

◇ Als de gebruiker in de app op de paniekknop drukt, worden zijn of haar coördinaten naar een beveiligingscentrale gestuurd. Met deze functie kunt u het beveiligingsbedrijf informeren over een noodsituatie buiten de door Ajax beveiligde faciliteit. En andere gebruikers van het systeem kunnen de geolocatiecoördinaten kopiëren of naar de online kaart gaan vanuit de melding in de eventlog.

◇ Extra beveiliging tegen onbedoeld klikken van SpaceControl. In de SpaceControl-instellingen met firmwareversie 5.54.1.0 of nieuwer kunt u nu instellen dat er alleen gereageerd wordt door een dubbele of lange druk op de knop.

◇ Instelbare helderheid van het led-frame van Socket. Fel licht zal u niet langer storen in slaapkamers en kamers waar de indicatie niet nodig is.

U kunt kiezen voor volledige of lage helderheid of het led-frame uitschakelen in de Socket-instellingen met firmwareversie 3.55.0 of nieuwer.

◇ Mogelijkheid om de alarmindicatie van de veiligheidsdetectoren uit te schakelen. In de instellingen van de detector kunt u nu het knipperen van de led-indicator in geval van een alarm uitschakelen.

De instelling is beschikbaar voor DoorProtect, DoorProtect Plus, MotionProtect, MotionProtect Plus, CombiProtect, MotionProtect Outdoor, MotionCam en GlassProtect met firmwareversie 5.55.0.0 of nieuwer, en voor MotionProtect Curtain met firmwareversie 6.53.1.1 of nieuwer.

◇ Ontvang een melding wanneer een hub wordt in-/uitgeschakeld of wanneer de hub wordt gereset naar de fabrieksinstellingen. Met deze functie ontvangen gebruikers en beveiligingsbedrijven meer informatie zodat ze het beveiligingssysteem beter kunnen bewaken.

OS Malevich 2.8.1

Start release: november 2019

◇ Scenario’s

Scenario’s automatiseren uw routines en helpen uw beveiligingssysteem om actief weerstand te bieden tegen bedreigingen. Programmeer een overstromingspreventiesysteem om het water af te sluiten bij de eerste tekenen van lekkage. Creëer een verwarmingsschema of stel elektronische sloten in om te activeren wanneer het beveiligingssysteem is ingeschakeld.

◇ Visuele alarmverificatie

Met de nieuwe detector van MotionCam ziet u precies wat het bewegingsalarm heeft laten afgaan: een oppas die vergeten is het alarm uit te schakelen, een hyperactieve hond of een inbreker die door het raam is geklommen.

• Eerste foto wordt binnen 9 seconden afgeleverd
  • Werkt tot 4 jaar lang met de vooraf geïnstalleerde batterij
  • Stuurt alarmen tot een afstand van 1700 m van de hub

◇ Button — smart home-afstandsbediening

Nu kunt u Button gebruiken als draadloze paniekknop of als een afstandsbediening voor de automatiseringsapparaten: Relay, WallSwitch or Socket. Kies hoe ze reageren op kort of lang indrukken.

◇ Multi ReX

Hub Plus, Hub 2 en Hub 2 Plus ondersteunen tot 5 ReX-signaalversterkers, die een dekkingsgebied van het beveiligingssysteem tot wel 35 km² kunnen uitbreiden. ReX vergroot de autonomie van de beveiliging en maakt het betrouwbaarder door de verbonden detectoren te integreren tot een zelfstandige groep binnen het systeem.

OS Malevich 2.8

Start release: november 2019

OS Malevich 2.8 bereidt uw hub voor op een aanzienlijke uitbreiding van opties van uw beveiligingssysteem. Ze zijn over een paar weken beschikbaar, samen met de bijgewerkte Ajax-apps voor iOS, Android, Windows en macOS.

OS Malevich 2.7

Start release: februari 2019

◇ Twee beveiligingsprotocollen. Ajax kan nu alarmmeldingen versturen en gebeurtenissen rapporteren aan de meldkamer via het SIA-protocol. Deze optie is handig voor centrale meldkamers die het Contact ID-protocol niet gebruiken.

◇ Persoonlijke SpaceControl. Wijs de afstandsbediening toe aan een specifieke gebruiker om gepersonaliseerde meldingen te krijgen over inschakelen en uitschakelen.

MotionProtect Outdoor-voeding. Controleer de status van de externe voeding via de mobiele app en ontvang direct meldingen over stroomuitval.

OS Malevich 2.6

Start release: augustus 2018

◇ Maak kennis met groepen. Het is een nieuwe manier om uw huis of kantoor te beveiligen. Schakel de groepen één voor één in of allemaal tegelijk met een tik in de app.

◇ Passcodes voor iedereen. KeyPad kan gebruikers nu herkennen aan persoonlijke toegangscodes. En elke gebruiker kan een wachtwoord instellen, afhankelijk van wat hij wil.

◇ Dubbele betrouwbaarheid. U kunt twee IP-adressen toevoegen om alarmen direct naar de centrale meldkamer te sturen.

◇ Beheer alles. De acties voor het toevoegen en verwijderen van groepen, ruimtes, gebruikers, apparaten en camera’s worden weergegeven in de feed voor meldingen.

◇ Meer opties. We hebben de inloop- / vertrekvertragingen naar de instellingen van het apparaat verplaatst. Ze kunnen worden toegepast op de nachtmodus.

◇ Flexibele toegang. Nu kunt u de lijst met apparaten en alle meldingen voor sommige gebruikers uitschakelen.

OS Malevich 2.5

Start release: december 2017

◇ Optie toestemming inschakelen

OS Malevich 2.4

Start release: december 2017

◇ Verbind het systeem direct met een beveiligingsbedrijf

◇ Meer gebruikers en meer ruimtes

◇ Telefoontjes naar alle gebruikers

◇ Toetsenbordondersteuning

◇ Flexibiliteit bij sirene-activatie

◇ Een branddetectie-netwerk

◇ Test branddetectoren direct vanuit de app

◇ Verbeterde bescherming tegen valse brandalarmen

◇ Schakel de alarmknop op de afstandsbediening uit

◇ Verminder de afhankelijkheid van de cloud

◇ Nieuw softwaredistributiesysteem