Welke batterijen zijn geschikt voor Hub Hybrid (2G) / (4G)

Bijgewerkt op

Gebruik een 12 V⎓ batterij met een capaciteit van 4, 7 of 9 A∙h. De maximale afmetingen van de batterij voor installatie in de behuizing van de hub bedragen 151 × 65 × 94 mm en het gewicht kan maximaal 5 kg bedragen. Voor batterijen met deze vormfactor zijn speciale bevestigingen voorzien in de behuizing van de hub.

U kunt batterijen met een andere capaciteit gebruiken als ze qua formaat hetzelfde zijn en de oplaadtijd niet langer is dan 72 uur voor naleving van Grade 2 en 24 uur voor naleving van Grade 3. Het maximale laadvermogen van Hub Hybrid is 300 mA.

De maximale lading voor Hub Hybrid (2G) is 0,6 A en voor Hub Hybrid (4G) is dit 0,5 voor alle Fibra-kabels (24 V⎓).
Om te voldoen aan de tijdsduur van 12 en 24 uur moet de maximale belasting terwijl mobiel en ethernet zijn ingeschakeld* worden verlaagd tot:

Capaciteit van de batterij 12 u 24 u
4 Ah 100 mA 30 mA
7 Ah 190 mA 70 mA
9 Ah 230 mA 85 mA

* Als alleen ethernet of mobiele kanalen worden gebruikt dan zullen de waarden respectievelijk 10 mA en 30 mA hoger liggen.

Om te voldoen aan EN 50131Grade 3 en om een tijdsduur van 60 uur te bereiken gebruikt u de Fibra-voedingscalculator.