PRO-desktop voor macOS

Over het beheer van duizenden Ajax-beveiligingssystemen met behulp van een Mac-computer voor installateurs en beveiligingsbedrijven

FAQ

U kunt een lege space 180 dagen gebruiken vanaf de datum waarop de space werd aangemaakt of vanaf de datum waarop het laatste apparaat werd verwijderd. Na deze periode wordt een lege space verwijderd.
Om te voorkomen dat de configuratie van de space verloren gaan, stuurt het systeem een melding na 173 dagen vanaf de datum waarop de space is aangemaakt of vanaf de datum waarop het laatste apparaat is verwijderd.
Het systeem zal de lege space verwijderen, zelfs als het is ingeschakeld. Een gebruiker kan de lege space alleen verwijderen als het systeem is uitgeschakeld. Wanneer de space wordt verwijderd (automatisch of handmatig), worden de gebeurtenissen ervan ook verwijderd.

Gekopieerd

U kunt een beperkt aantal lege spaces aanmaken en gebruiken. De Ajax-space is leeg wanneer er geen Ajax-hub, Ajax-camera, Ajax NVR, of slim slot van Yale is toegevoegd.

U kunt het volgende maken en gebruiken:

• 100 lege spaces als gebruiker,
  • 1000 lege spaces als PRO of bedrijf.

Als een space leeg is, kunt u deze niet inschakelen of de paniekknop gebruiken in Ajax-apps.

U kunt nog steeds een onbeperkt aantal space aanmaken en gebruiken met apparaten.

Gekopieerd

Nee, wanneer de space wordt verwijderd (handmatig of automatisch), worden de gebeurtenissen ook verwijderd. U kunt het niet herstellen.

Gekopieerd

Ja, u kunt de offline hub uit een ingeschakelde space verwijderen. Dit kan handig zijn als de hub uitvalt terwijl het systeem is ingeschakeld en er geen manier is om de hub te vervangen met behulp van gegevensoverdracht. Als de hub uit de space wordt verwijderd, kan de gebruiker gebruik blijven maken van de Ajax-camera’s, Ajax-NVR of het slimme slot van Yale die aan de space zijn toegevoegd.

Een Beheerder of Installateur met rechten om het systeem te configureren kan de offline hub uit de ingeschakelde space verwijderen.

Om dit te doen, in de Ajax-apps:

1. Selecteer een space.
  2. Ga naar het tabblad Apparaten en selecteer de hub die u wilt verwijderen.
  3. Ga naar de instellingen door op het tandwieltpictogram te klikken.
  4. Klik op Hub verwijderen.

U kunt de offline hub uit de ingeschakelde space verwijderen als deze hub niet is aangesloten op de meldkamer.

Gekopieerd

Nee, u heeft een Ajax hub nodig om een systeem te verbinden met bewakingssoftware.

Andere functies zijn niet afhankelijk van het toevoegen van een hub aan de space, zoals de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

Nee, u hoeft alleen uw app bij te werken:

De functies blijven hetzelfde, inclusief de tabbladen Beheer en Ruimtes en snelle toegang tot automatiseringsapparaten.

Gekopieerd

Uitgelichte artikelen

Hoe verplaats ik een hub van het ene object naar het andere en wis ik de meldingsgeschiedenis