Transmitter Fibra

Bekabelde module om een apparaat van derden te integreren in het Ajax-systeem

FAQ

Het is mogelijk, maar het is niet aanbevolen.

Transmitter Fibra heeft 2 ingangen (Z1 en Z2) om een bekabeld apparaat aan te sluiten met behulp van het AATT-schema (d.w.z. Alarm Alarm Tamper Tamper).

Gekopieerd

Een volledig aangesloten Transmitter Fibra neemt 3 plaatsen in op de hub:

• één voor Transmitter Fibra zelf;
  • twee voor elke bekabelde zone van Transmitter Fibra (Z1 en Z2).
Gekopieerd

De waarde van het stroomverbruik van het aangesloten apparaat helpt om te bepalen of alle apparaten genoeg voeding ontvangen van de Fibra-kabel in de huidige systeemconfiguratie.

Gekopieerd

Transmitter Fibra kan het aangesloten apparaat voeden met 12 V⎓ (10,5-15 V⎓), tot 50 mA.

Gekopieerd

Transmitter Fibra ondersteunt een EOL-weerstand van maximaal 15 kΩ per sensor en 40 kΩ per aangesloten apparaat van derden in totaal.

Gekopieerd

Transmitter Fibra ondersteunt aansluitingen zonder EOL, EOL, 2EOL, 3EOL, rolluik en KeyArm (voor het wijzigen van de modus).

In de Ajax app kunt u de normale status (normaal open of gesloten) en bedrijfsmodus (bistabiel of puls) selecteren voor de sensoren. Hierdoor kunt u elke detector met een potentiaalvrije “droog” contact van elke configuratie verbinden met Transmitter Fibra.

Gekopieerd

De maximale kabellengte voor het aansluiten van een apparaat van derden op Transmitter Fibra bedraagt 3 meter.

Aanbevolen kabeltype — Signaalkabel met koperen geleider van 0,22m².

Om een bekabeld apparaat aan te sluiten op de Transmitter Fibra, raden we aan de 5-pin kabel te gebruiken die bij de complete set is inbegrepen. Het heeft de vereiste connector en is ontworpen om de integratiemodule in de behuizing van derden te plaatsen.

Gekopieerd

Nee, de complete set bevat geen behuizing voor een afzonderlijke installatie van de integratiemodule.

Transmitter Fibra moet in de behuizing van de bekabelde detector geïnstalleerd worden. De module heeft een minimale ruimte nodig met afmetingen van 40 × 15 × 12,2 mm (1,57″ × 0,59″ × 0,48″).

Gekopieerd

De complete set bevat een dubbelzijdige tape die op het paneel van Transmitter Fibra kan worden geplakt om de integratiemodule in de behuizing van het apparaat van derden te bevestigen.

Hoe configureer ik een space

Zo stelt u KeyArm Zone in voor Ajax-systemen