Zo werkt u de firmware van KeyPad Touchscreen bij

Geplaatst op

Er is nu een firmware-update beschikbaar voor KeyPad TouchScreen Jeweller en KeyPad TouchScreen Fibra. Wanneer een nieuwe firmwareversie wordt uitgebracht, kan een beheerder of een PRO met toegang tot de systeeminstellingen de update uitvoeren.

Het duurt ongeveer een uur om het firmwarebestand te downloaden en het apparaat bij te werken. Tijdens deze periode kunt u de beveiligingsmodus van de faciliteit niet wijzigen via het bediendeel.

Zo checkt u of updates beschikbaar zijn

1. Open de Ajax-app.
  2. Selecteer de hub waaraan KeyPad TouchScreen is toegewezen.
  3. Als er updates voor dit bediendeel beschikbaar zijn dan toont deze het desbetreffende pictogram .

Merk op dat het pictogram alleen wordt weergegeven voor een beheerder of een PRO met toegang tot de systeeminstellingen.

Zo werkt u de firmware bij

1. In het tabblad Apparaten selecteert u KeyPad TouchScreen en gaat u naar de Statussen.
  2. Klik op het veld Nieuwe firmwareversie beschikbaar.
  3. Volg de instructies om de firmware bij te werken.

U kunt ook een update uitvoeren vanuit de instellingen van het bediendeel door te klikken op Firmware-update. Zodra de update is gestart, zie u hiervan een melding in de eventlog en het percentage van het firmwarebestand dat wordt gedownload in de statussen van het bediendeel.

Sluit de externe voeding aan op KeyPad TouchScreen om de firmware bij te werken.

Zo controleert u of de firmware is bijgewerkt

U ziet een melding in de eventlog wanneer de firmware van het bediendeel succesvol is bijgewerkt. Als u op drukt in de melding, verschijnt er een venster met informatie over de nieuwe functies van de recente firmware-update.

Om de firmwareversie van het bediendeel te controleren, selecteert u KeyPad TouchScreen in het tabblad Apparaten en gaat u naar de Statussen van het bediendeel. De informatie over de firmwareversie staat onderaan het scherm.