Gebruikershandleiding van uartBridge

Bijgewerkt op

uartBridge — is de module voor integratie met draadloze beveiligings- en smarthome-systemen van derden.

Een draadloos netwerk van slimme en veilige Ajax-detectoren kan via de UART-interface worden toegevoegd aan een beveiligings- of smarthome-systeem van derden.

Verbinding met Ajax-hubs wordt niet ondersteund.

Ondersteunde sensoren:

Integratie met detectoren van derden wordt op protocolniveau uitgevoerd.

Technische specificaties

Communicatie-interface met centrale eenheid UART (snelheid van 57.600 Bd)
Gebruik Binnen
Vermogen van het radiosignaal 25 mW
Radiocommunicatieprotocol

Jeweller

Meer informatie

Frequentieband 866,0 – 866,5 MHz
868,0 – 868,6 MHz
868,7 – 869,2 MHz
905,0 – 926,5 MHz
915,85 – 926,5 MHz
921,0 – 922,0 MHz
Afhankelijk van de verkoopregio.
De maximale afstand tussen een draadloze detector en een uartBridge-ontvanger Tot 2000 m (in een open ruimte)
Maximum aantal verbonden apparaten 85
Jammingdetectie Ja
Controle van de prestaties van de detector Ja
Stroomtoevoer van de voedingsspanning DC 5 V (van de UART-interface)
Temperatuurbereik Van -10 °С tot +40 °С
Vochtigheidsgraad Tot 90%
Afmetingen 64 × 55 × 13 mm (zonder antennes)
110 × 58 × 13 mm (met antennes)