Hoe kan Relay worden gebruikt?

Bijgewerkt op

Poorten en slagbomen. Met één klik te openen in de mobiele app van Ajax Security System. Geen gedoe meer met een lastige sleutelhanger. De app is ook beveiligd met een wachtwoord en uw vingerafdruk, zodat onbevoegden er geen toegang toe hebben zonder uw toestemming.

ajax relay

Rolluiken en gordijnen. Deze kunnen automatisch worden geopend en gesloten wanneer mensen thuiskomen of naar het werk gaan.

ajax relay

Elektrische sloten. Worden vergrendeld wanneer het systeem is ingeschakeld en geopend na uitschakelen.

ajax relay

Routers. Als netwerkapparatuur is aangesloten via de Relay, kan een niet-reagerende router direct vanaf uw smartphone opnieuw worden opgestart. De hub blijft zelfs werken via het mobiele kanaal en hervat de verbinding via het ethernet nadat de router opnieuw is opgestart.

ajax relay

Elektrische kleppen. Met deze kleppen kunt u de water- en gastoevoer op afstand afsluiten als dat nodig is terwijl u niet thuis bent. Ze sluiten ook automatisch de nutsvoorzieningen af als naar het werk of op vakantie gaat.

ajax relay

U kunt ook elektrische apparaten bedienen met andere automatiseringsapparaten, zoals MultiRelay Fibra, WallSwitch Jeweller.