Ajax SpaceControl S Jeweller

Draadloze sleutelhanger met paniekknop en bediening van beveiligingsmodi. Superior-editie

FAQ

Het belangrijkste verschil tussen Ajax SpaceControl S Jeweller en Ajax SpaceControl Jeweller is de beschermingsgraad van het apparaat conform de IEC 60529-norm.

Ajax SpaceControl S Jeweller heeft een IP32-beschermingsgraad. Dit betekent dat de behuizing van Ajax SpaceControl S Jeweller het apparaat beschermt tegen vaste deeltjes groter dan 2,5 mm en waterdruppels die onder een hoek van maximaal 15° op het apparaat vallen.

Ajax SpaceControl Jeweller heeft een IP50-beschermingsgraad. De behuizing beschermt het apparaat gedeeltelijk tegen stofdeeltjes, maar niet tegen water.

De Superior-productlijn is ontwikkeled voor projecten. Alleen geaccrediteerde Ajax Systems-partners mogen de Superior-producten verkopen, installeren en beheren.

De productlijnen Superior, Fibra, en Baseline zijn onderling compatibel. Dit opent talloze mogelijkheden voor het bouwen van systemen van vrijwel elke configuratie.