Hoe verplaats ik een hub van het ene object naar het andere en wis ik de meldingsgeschiedenis

Geplaatst op

Bedrijven in PRO Desktop hebben uitgebreide functies voor objectbeheer, waaronder de functie Meldingsgeschiedenis wissen. Als u nog geen bedrijf heeft in PRO Desktop, maak er dan een aan om toegang te krijgen tot het volledige beheer.

Sinds augustus 2022 is de functie Meldingsgeschiedenis wissen alleen beschikbaar voor installatiebedrijven in PRO Desktop.

Er is een handige procedure voor installatiebedrijven om de meldingsgeschiedenis van de hub te wissen en deze van het ene object naar het andere te verplaatsen in PRO Desktop. Volg deze stapsgewijze instructies om de hub op de juiste manier te verplaatsen:

1. Log in op het account van het installatiebedrijf in PRO Desktop.
  2. Selecteer het object met de hub dat verplaatst moet worden naar een ander object.
  3. Vraag indien nodig om toegang tot het object.
  4. Ga naar de objectinstellingen en verwijder alle gebruikers- en PRO-accounts.
  5. Herstel de fabrieksinstellingen van de hub. Als u de instellingen van de hub niet hoeft te wijzigen, is het voldoende om alle apparaten van de hub te verwijderen.
  6. Om de meldingsgeschiedenis van de hub te wissen, gaat u naar:
    • Hub → Instellingen → Service en klik op Meldingsgeschiedenis wissen.

Zodra alle stappen zijn voltooid, is de hub klaar om naar de nieuwe locatie te verhuizen en ingesteld te worden.

Wijzig de objectinformatie na het verplaatsen van de hub naar de nieuwe locatie in PRO Desktop en stel het systeem in: voeg nieuwe apparaten toe, configureer de systeeminstellingen, voer tests uit en voeg gebruikers toe.