Hoeveel video-apparaten kan aan een space worden toegevoegd?

Bijgewerkt op

Space is een virtuele entiteit waarin verschillende zelfstandige apparaten die zich op hetzelfde fysieke object bevinden samen kunnen worden gebracht. Met een Ajax-systeem kunt u apparaten met internettoegang, zoals een Ajax NVR en Ajax-camera’s, rechtstreeks aan de space toevoegen zonder een Ajax-hub.

Hoeveel apparaten kunnen worden toegevoegd aan één space?

In elke space kunt u één Ajax-hub en maximaal 200 apparaten toevoegen die een hub vereisen (afhankelijk van het model van de hub). Het aantal Ajax NVR’s, Ajax-camera’s en camera’s van derden dat u kunt toevoegen, is afhankelijk van uw specifieke installatie van videobewaking.

Camera’s van derden vereisen een Ajax NVR of een Ajax-hub om ze te verbinden met het systeem. Als een camera van derden niet is toegevoegd aan een Ajax NVR, kan deze alleen worden gebruikt wanneer een Ajax-hub is toegevoegd, het kan dan een RTSP-stream verzenden, maar het heeft geen toegang tot het archief.

Om te bepalen of één space voldoende is voor uw installatie, kunt u onze Calculator voor video-apparaten gebruiken. Als uw systeem ook andere apparaten bevat, wordt het aanbevolen om de Ajax-systeemconfigurator te gebruiken.

De Calculator voor video-apparaten gebruiken

Om het aantal video-apparaten te bepalen dat aan een space kan worden toegevoegd, doet u het volgende:

1. Ga naar Ajax-webtools.
  2. Selecteer Calculator voor video-apparaten.
  3. Geef het aantal camera’s en de instellingen voor video op. De capaciteit in een space wordt weergegeven als een percentage. U ontvangt een waarschuwing als het aantal apparaten de toegestane waarde overschrijdt. Om de instellingen te wissen, klikt u op Resetten.
  4. Klik op pdf downloaden om een pdf-bestand te genereren met de resultaten van de berekening.