Hoe maak ik een diavoorstelling in de PRO Desktop-videowall?

Bijgewerkt op

Met PRO Desktop kunt u videolooping van vereiste camera’s configureren. Hiermee kunt u de situatie op de locatie continu in de gaten houden, zonder dat u handmatig van indeling of kanaal hoeft te wisselen.

Om een diavoorstelling te maken in PRO Desktop:

1. Ga naar het tabblad Videowall .
  2. Schakel de Open de widget voor de videowall in.
  3. Selecteer minstens één scherm als u er meer dan één heeft.
  4. Klik op het pictogram voor de diavoorstelling .
  5. Klik op de knop Diavoorstelling maken.
  6. Bewerk een titel en klik op de knop Camera’s toevoegen.
  7. Selecteer een lay-out en de vereiste kanalen.
  8. Klik op Toepassenen klik vervolgens op Aanmaken.

De toegevoegde diavoorstellingen zijn beschikbaar door op het bijbehorende pictogram te klikken. U kunt ze starten, pauzeren en bewerken.